Team JoMa

 

Matte, Gift, 52 år gammal. Bott i Kungsängen sedan 1998. Jobbat i Grafiska branschen sedan en lång tid tillbaka. Har sportfiskat fram till att vi skaffade familj & tiden inte räckte till. Blev ett avbrott på sisådär 20 år, skaffade sportfiskebåt igen 2012. Yngsta sonen Joachim, visade snabbt intresse av att dela min hobby med mig. Tyckte att vi skulle kalla oss något, så det blev Team JoMa! Än så länge så har vi inte deltagit i någon tävling, men här framöver så kommer vi säkerligen att göra det. Övning ger färdighet som det heter...  

Fiskar oftast med haspelutrustning, fiskar ganska sällan med jerkutrustning. Tycker det är absolut roligast att fiska på grynnor då man oftast kan "råka på" lite större fisk. På senare tid så har det blivit vanligare att jag enbart kör med jigg, har fått bättre resultat då. Om abborren är riktigt trög så åker gärna spinnarna fram däremot. Trolling skulle jag gärna köra lite oftare men det krockar med mina arbetstider, går upp 04.30. Blir inte att man kan vara ute så sent på kvällarna då.

Mina övriga intressen i livet är: Hårdrock, trummor, matlagning, snickra m.m.

https://images.staticjw.com/tea/7310/gos.jpg

Uppdaterad 10:e Feb -16

Jag heter Joachim och är 20 år gammal. Går just nu på högskola där jag studerar Webbutveckling E-Handel, och Webbutveckling är även någonting jag ägnar mycket av min tid till på fritiden då jag driver en hel del hemsidor, både för kul skull men även pga eget företagande. Har hållit på med sportfiske sedan 2012 och det har blivit en av mina absolut främsta intressen. Att fiska är helt klart bland det roligaste jag vet! 

Förutom Webbutveckling och Sportfiske så har jag sedan vid 11-12 års ålder spelat Gitarr och jag är generellt sett väldigt musikintresserad.

Vi har lanserat en ny webbplats för Team JoMa Fiske!

Länk till den nya fiskebloggen: https://teamjomafiske.se/

 

Team JoMa Fiske är en Fiskeblogg. Vi utövar Gäddfiske, Abborrfiske & Gösfiske i Mälaren

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)